fbpx

Fredagsvideo: The Rainmakers – The One That Got Away

TheRainmakers-JohnDee

The Rainmakers fullførte nylig sin sommerturné i Norge, og vår mann Eddie var med på hele reisen. Han har jevnlig levert dagbokinnlegg fra turneén, der vi får unike innblikk i hva som skjer “behind the scenes” på en typisk Rainmakersturné. Årets tur ble raskt døpt The Sabo-Tour, siden alt mulig gikk galt hele tiden. Men når gjengen nådde Oslo så var alt på stell. Og gutta levérte turens beste konsert – og mange hevder det er den beste Rainmakerskonserten siden comebacket.

Min favorittlåt fra mine gode venner fra Kansas City heter “The One That Got Away”, fra debutplaten The Rainmakers. Det er veldig mange årsaker til valget av favorittlåt, men det som er helt klart er at verden til nå har manglet en gnistrende live-video av denne låten. Jeg har sutret og klagd til Eddie, som jo også er The Rainmakers offisielle videomagiker. Og serviceinnstilt som han tross alt er, så fikk han klar “The One That Got Away” fra John Dee i Oslo som ukens fredagvideo.

For The Rainmakers selv så har låten en spesiell betydning, og Bob forteller om dette i introen.

Ha en glitrende fredag, og en aldeles fortreffelig helg i sommervarmen!

The Rainmakers – “The One That Got Away”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=o-pZynvwqrU[/youtube]

Siste artikler

Lest dette?