GospelbeacH til Bergenfest

Et av de albumene som overrasket oss mest i fjor, i positiv retning, var innertieren fra GospelbeacH. Jan var i ekstase etter å ha kost seg med albumet i fjor sommer, og anmeldte platen i juni. Og omtrent på dagen ett år etter den anmeldelsen så kan vi se GospelbeacH live på det som tegner til å bli tiårets Bergenfest for Americanafans.

I kjølvannet av bookinger som Jason Isbell, John Moreland, Colter Wall, Whitney Rose og Father John Misty og Nick Cave – samt nasjonale favoritter som Erlend Ropstad, Real Ones og nabolandets Thåström, så blir Bergenfest virkelig en fest i 2018. Og ryktene sier at de kan ha mer godsaker på lur…

Sjekk ut Bergenfest.no. Kjøp billetter. Stalk på Facebook.

SHARE
Forrige artikkelAndrew Leahey til Norge i mai og juni
Neste artikkelThe Rainmakers, Jason Isbell og DiDerre til Norwegian Wood
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here