Andrew Leahey tar i mai og juni turen til Norge for sin aller første norgesturné. Vokalisten, gitaristen og låtskriveren fra Andrew Leahey & The Homestead traff blink med sitt forrige album Skyline In Central Time, og tro meg når jeg sier at det kommende albumet We Came Here To Run er enda bedre. Dette er helt perfekt Heartlandrock, akkurat slik Norge elsker.

Er du glad i gitarbasert rock i retning av Tom Petty, tidlig Mellencamp, Springsteen, Satellites, Drivin’n’Cryin, The Blasters… listen er lang og full av deilige musikalske minner, så er den kommende platen noe for dine ører!

Men før den når platehyllene, så er Andrew Leahey her og skal gi oss en akustisk soloturné der han vil presentere både gamle og nye låter. 

Mange kjenner jo Andrew som gitaristen som har backet Jon Latham det siste året. Han har også gjort en lang rekke jobber med bloggfavoritt Elizabeth Cook, deriblant to ganger på Grand Ole Opry. Og nylig dro han og frk. Cook på Outlaw Cruise, der blant andre Rodney Crowell oppdaget kvalitetene i den joviale gitaristen (se bildet).

Turnélisten er som følger:

29. mai – Huskonsert, Bergen. Dust of Daylight – Facebookevent. Billetter.
30. mai – Huskonsert, Trondheim. Flathill Concerts – Facebookevent. Billetter.
31. mai – LY, Oslo. Support: Johnny Hide & Rune Berg – Facebookevent. Billetter i døra!!
1. juni – Huskonsert, Oslo. Privat arrangement.
3. juni – Arnemoen Gård, Ringebu. Facebookevent. Billetter. (Arnemoens junifestival)
4. juni – Huskonsert, Fredrikstad. Privat arrangement.
5. juni – Bryggerhuset, Beitostølen. Facebookevent. Billetter.

Facebookeventer og billettinfo kommer etterhvert som lokale arrangører får det på plass.

 

Forrige artikkelJohn Moreland og Colter Wall til Bergenfest
Neste artikkelGospelbeacH til Bergenfest
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here