John Moreland og Colter Wall til Bergenfest

Da slapp John Moreland nyheten på sin Facebookside om at han i sommer besøker Bergenfest. Samtidig slipper Bergenfest nyheten om at også Colter Wall dukker opp under årets fest. Fra før har vi fått bekreftet både Jason Isbell, Father John Misty og Whitney Rose på det som tegner til å bli den beste AmericanaBergenfesten på mange år. 

Moreland svinger innom Bergen onsdag 13. juni. Colter Wall har ikke fått bekreftet spilledag. 

At vi er så fordømrade heldige å nok en gang få besøk av John Moreland nok en gang her i byen, er også en sann glede og en booking som vi selvsagt jubler høyt for.

Moreland imponerte en fullsatt Ole Bull scene på en Bergen Live Sessions den 29. august i år og albumet hans Big Bad Luv, fra mai i år, var selvsagt blant denne bloggens store favorittplater fra året som er gått. Colter Wall besøkte også Bergen Live Sessions i fjor, der bandet hans leverte hans umiskjennelige sound til publikums store forlystelse.

Det er vel ikke i skrivende stund klart hvilken scener de spiller på, men om det skulle bli i deilige Magic Mirrors, så håper vi selvsagt at resten av festivalen tar en pust i bakken og tar seg en pølse og en brus og leker hviskeleken, særlig slik at vi som har innfunnet oss foran scenen der John Moreland sitter med sin akustiske gitar, virkelig kan få oppleve musikalsk magi slik den er ment å være i det berømte treteltet.

#Mer om John Moreland på Dust of Daylight

Les mer om Bergenfest. Kjøp billetter. Følg Bergenfest på Facebook.

Forrige artikkelFredagsvideopremiere: Audun Skjølberg – Last Days On Earth
Neste artikkelAndrew Leahey til Norge i mai og juni
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here