Fredagsvideopremiere: Audun Skjølberg – Last Days On Earth

Audun Skjølberg slapp nylig singelen “Last Days On Earth” på Snaxville Recordings. En saftig, lekende og groovy låt med et temmelig alvorlig tema som grunnstamme.

See them dead bugs in the black water.
There`s a riot in the street.
I can`t believe my eyes, last night the fireflies
whispered in my ears:
Gather your goods,
hit the road.
I see a man staring at the surface.
The reflection of his face.
The mirror reveals clearly how it feels. 
A sudden sting of pain.
From a hardened heart.
In the chest. 

Som han forteller i presseskrivet, så er det umulig å ikke la seg påvirke som låtskriver av en verden i forandring – der alt hardner til og vi opplever stadig mer opprusting og fremmedhat. 

Videoen har temmelig intense bilder fra krigshandlinger, og når Nikolai Graasaasens elektriske gitar fillerister lytteren på tampen av ordene “These are the last days on earth”, mens bomber og granater eksploderer i flammehav på skjermen – så er det utrolig sterk bruk av videomediet. 

Vi slenger på en bonusvideo fra Skjølberg, slik at vi kan prøve å roe oss ned litt i etterkant av den utblåsningen… 

Forrige artikkelNy single fra Roger Græsberg & Foreningen
Neste artikkelJohn Moreland og Colter Wall til Bergenfest
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here