Roger Græsberg & Foreningen er ute med ny singel. Oppfølgeren til Triste Sanger og Vals er snart klar på Safe & Sound Recordings, og har fått tittelen Trøst. Låten «Sangen om mitt liv» er neste forsmak – etter at de slapp låten «Sår» tidligere i vinter. Og som de gjorde i forkant av Triste Sanger og Vals så slipper de en singel som er en virkelig innertier av en låt. 

Favorittlåten min på forrige plate var singelen «Lyden av hjul», og som den gang så er bilkjøring et viktig tema i teksten der Roger Græsberg lurer på om dette er sangen om hans liv. Græsberg bygger en fin liten historie i teksten sin. Veldig jordnært og tilsynelatende enkelt, men samtidig gjør den påtatte enkelheten at det blir virkningsfullt og vi raskt skjønner at det er mye dybde i denne teksten. Krister Skadsdammen briljerer som vanlig på pedal steel, og så blir jeg aldri lei av å høre skarptrommen til Alexander Lindbäck. Han har alltid perfekt lyd på skarpen sin, og der burde flere trommeslagere gå i skole.

SHARE
Forrige artikkelDarling West – While I Was Asleep
Neste artikkelFredagsvideopremiere: Audun Skjølberg – Last Days On Earth
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here