Fredagsvideo: Synne Eileen & The Sunbeams – Closet

Synne Eileen & The Sunbeams er et nytt bekjentskap for min del. En gjeng nordmenn som møttes på LIPA, og nå har bosatt seg i den vakre byen ved elven Mersey. Det er ikke bare lite musikkhistorie i gatene i Liverpool, og bare her hjemme har vi jo høstet fruktene fra LIPA gjennom band som Number Seven Deli, og artister som Rune Berg og Hakan Markussen.

Og nå er det altså Synne Eileen & The Sunbeams sin tur til å legge verden for sine føtter med den nye videoen “Closet”. En lettbeint poplåt som lett kunne blitt årets vår & sommerlåt, og som passer perfekt på en fredag.

Det er jo strålende sol i Bergen når dette skrives, og både solen og melodien bærer lovnader om at våren er på vei. Teksten handler om å komme ut av skapet, men kanskje helt på den måten man skulle tro. Synne Eileen & The Sunbeams har uansett smilegaranti på videoen, så skulle du sitte igjen uberørt – så kontakter du bandet på www.synneileen.com for tidsrefusjon.

Ha en fortreffelig fredag, og gjør som Synne Eileen & The Sunbeams: kom deg ut av skapet i løpet av helgen! Det ER jo så fint vær ute!

 

Forrige artikkelMercury Motors er tilbake
Neste artikkelKelly Joe Phelps til Norge
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here