Kelly Joe Phelps til Norge

Kelly Joe Phelps ble nylig bekreftet til Bergen i mai, når han turnerer med det nye albumet «Brother Sinner & The Whale». Phelps er heldigvis en jevnlig gjest i Norge, og har opparbeidet seg et entusiastisk publikum som vet at man er garantert en høytidsstund av de sjeldne i selskap med denne mannen og hans gitar.

Foreløpig er han bekreftet på Madam Felle 3. mai, og de som møter opp kan forvente Americana med tungt fokus på blues – og et gitarspill som er helt ubeskrivelig heftig. Denne mannen og sliden hans skal du lete lenge etter å matche.

Phelps avlyste nylig sin Englandsturné, på grunn av en nerve som er i klem i hans høyre hånd. Og en gitarist uten en fungerende høyre hånd er ingen optimal gitarist. Det er forventet at formen er tilbake på topp i løpet av noen uker, og han skal være mer enn klar til neste Europaturné starter i april.

Les mer og finn billetter hos BergenLive.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Synne Eileen & The Sunbeams – Closet
Neste artikkelNicolette Good – Monarch
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here