Kickstart Eliot Bronsons nye plate

Vår venn Eliot Bronson turnérte Norge med stor suksess i vår, og dro hjem med inspirasjon nok til å lage en ny plate. 

Etter to plater sammen med Dave Cobb så har Eliot nå hentet inn sin gamle venn Will Roberts til å produsere den platen Eliot han selv savner.

Platen har fått navnet «Empty Spaces», og du kan bidra til at denne blir til virkelighet ved å forhåndskjøpe via Kickstarterkampanjen hans. Flere av dere fikk hører låter planlagt for den nye platen i løpet av turneén, og det tegner til å bli nok en innertier fra Eliot. 

Du finner alt av info på Eliots Kickstarterside.

SHARE
Forrige artikkelThe Rainmakers sier farvel til Norge!
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here