Kickstart Eliot Bronsons nye plate

Vår venn Eliot Bronson turnérte Norge med stor suksess i vår, og dro hjem med inspirasjon nok til å lage en ny plate. 

Etter to plater sammen med Dave Cobb så har Eliot nå hentet inn sin gamle venn Will Roberts til å produsere den platen Eliot han selv savner.

Platen har fått navnet “Empty Spaces”, og du kan bidra til at denne blir til virkelighet ved å forhåndskjøpe via Kickstarterkampanjen hans. Flere av dere fikk hører låter planlagt for den nye platen i løpet av turneén, og det tegner til å bli nok en innertier fra Eliot. 

Du finner alt av info på Eliots Kickstarterside.

Forrige artikkelThe Rainmakers sier farvel til Norge!
Neste artikkelThe Highwomen are here!
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here