DoD Sessions: SUSTO (Justin Osborne solo)

Justin Osborne, vokalist i SUSTO debuterte i Norge på Dust of Daylights utsolgte konsert i Bergen. Et bergtatt publikum var over seg av begeistring for Justins keitete sjarm og suverene formidlingsevne. Etter at merchbordet var tømt og gjestene hadde forlatt lokalet, så fikk arrangør og husvert en liten privat konsert – der vi filmet to låter til Dust of Daylight Sessions.

Justin byr på to låter fra platen & I’m Fine Today – offisielt ute i starten av september, men som han selger på konsertene i disse dager.

Odda, Skarnes, Ringebu og Oslo får besøk de nærmeste dagene – her anbefaler vi på det sterkeste å kjenne sin besøkelsestid. Justi

Forrige artikkelLilly Hiatt – Trinity Lane
Neste artikkelJeff Porter – norgesturné i september
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here