Torsdag 11. juni og endelig offisiell turnéstart!

Dagen startet med at turnésjef Stian tok mot til seg og spilte en sårhjertet akustisk versjon av Billy Idols «Dancing With Myself» som fikk regnmaker Bob til å ta til tårene. Bildet over er The Grim Picker i aksjon.

Utpå ettermiddagen sto vi og trippet da en lastebil fra Bring svingte inn foran huset og lastet av en halvpall på 37 kg.

Litt nytte skal man jo ha av å ha løftet vekter i en mannsalder, så jeg grep pallen og løp inn i huset med den – Monster Movie vinylen var ENDELIG ankommet (riktignok uten innerposen, men skiva var iallefall på plass). Bob fikk æren av å åpne esken.

IMG_8643

Jeg måtte jo også inspisere den ferske vinylen, tid for en Monster Movie selfie!

IMG_8656

Bob midt i et telefonintervju med arrangøren av Rjukan Rock.

IMG_8668

Jeff og Bob bladde gjennom gamle minner fra vinteren 2012 (han der Eddie er ganske flink til å lage fotobøker når han gidder).

IMG_8688

Rich med Rickenbackeren han fikk låne til bruk på kveldens unplugged konsert.

IMG_8708

Så var det ned til Sitt Ned for lydsjekk og en matbit.

IMG_8773

Showtime – og her kjører vi rett og slett en video, hit it boys!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Y_EaqwDflPI&feature=youtu.be[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelFra funky zebrastriper til vindskeive gjerder – første dag på Bergenfest2015
Neste artikkelJackson Browne forlot Winslow på Bergenfest
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.