jason molina 1

En trist uke nærmer seg slutten, og denne uken har på mange måter vært tilegnet Jason Molina her på Dust of Daylight. Det er vel egentlig bare på sin plass at ukens fredagsvideoer kommer fra den talenfulle artisten verden så tragisk mistet sist lørdag.

Hele uken har jeg sett at når mine medforfattere her på Dust of Daylight har spilt Jason Molina og Magnolia Electric Co, via Spotify feedene de har på Facebook. Selv har jeg dykket dypt ned i den fantastiske streamen som ligger på websiden til Magnolia Electric Co.

Den første videoen vi deler idag er i hovedsak Jason Molinas «It’s Easier Now» fra platen «Let me go, Let me go, Let me go», han spiller «Twilight» og etterpå, og avslutter med en låt jeg ikke klarer å plassere – som også var uten tittel på det tidspunktet han gjorde dette opptaket.

En skremmende profetisk tekst fra Molina, og en intens fremførelse.

It’s easier now
That I just say I got better
It’s easier when I just admit
Death comes now

[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=8XC5F0ZDUz0[/youtube_video]

 

Jason Molina – «Here Comes The Night»:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=5qsXKVd48wg[/youtube_video]

 

Songs: Ohia – «Riding With The Ghost»:
Denne introduseres med de glimrende visdomsordene – når noen i publikum begynner å kjefte på hverandre:

Listen, everybody, just be fucking friends.For the love of fucking god. Or some god, or anybody’s god…

(…) Have a good time.. but listen!

[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=vVKLc2UdKas[/youtube_video]

 

Songs: Ohia – «Whip-Poor-Will»
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=fp8mbeV4JSI[/youtube_video]

 

Magnolia Electric Co. «What Comes After The Blues»:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=l3f4J33Pv3Y[/youtube_video]

 

Magnolia Electric Co. : «Dark Don’t Hide It»:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=LJT8H2dshqU[/youtube_video]

 

SHARE
Forrige artikkelJason Isbell med nytt soloalbum
Neste artikkel…mens vi venter litt til på Ghost Brothers of Darkland County
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here