fbpx

Israel Nash Gripka i Norge denne uken

Foto: rockfoto.net

Endelig er Israel Nash Gripka tilbake på norsk jord, og besøker de nærmeste dagene Odda, Bergen, Stavanger og Oslo. Gripka var sist på besøk i fjor høst, og høstet lovord for sine intense og kraftfulle konserter. Konserten i Bergen ble avlyst på grunn av sykdom, og det er med stor glede Bergenspublikumet ønsker ham velkommen tilbake.

Nytt stoppested denne gangen er også Odda, der Iris Scene får besøk torsdag 24/4, og mannen som har gitt ut det vi utropte som den forsvunne tvillingplaten til Neil Youngs Everybody Knows This Is Nowhere når han i fjor kom med fantastiske Rain Plans, kan fort finne seg et nytt kjernepublikum i musikkglade Odda.

Fredag 25/4 inntar han og bandet Garage i Bergen, der også bloggfavoritter Dig Deeper med Einar Kaupang i spissen vil spille en split-gig med Gripka, og ha release på sin nye 7″-single.

Lørdag 26/4 er det legendariske Folken i Stavanger som får besøk, og han har også funnet plass til en akustisk minikonsert på Platekompaniet i Stavanger klokken 15.00 denne dagen.

Søndag 27.4 OG mandag 28.4 spiller han og bandet på Mono i Oslo. Der spiller Torgeir Waldemar support. Billetter hos Tiger.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bbpK1P6RrKw[/youtube]

Siste artikler

Lest dette?