Foto: rockfoto.net

Endelig er Israel Nash Gripka tilbake på norsk jord, og besøker de nærmeste dagene Odda, Bergen, Stavanger og Oslo. Gripka var sist på besøk i fjor høst, og høstet lovord for sine intense og kraftfulle konserter. Konserten i Bergen ble avlyst på grunn av sykdom, og det er med stor glede Bergenspublikumet ønsker ham velkommen tilbake.

Nytt stoppested denne gangen er også Odda, der Iris Scene får besøk torsdag 24/4, og mannen som har gitt ut det vi utropte som den forsvunne tvillingplaten til Neil Youngs Everybody Knows This Is Nowhere når han i fjor kom med fantastiske Rain Plans, kan fort finne seg et nytt kjernepublikum i musikkglade Odda.

Fredag 25/4 inntar han og bandet Garage i Bergen, der også bloggfavoritter Dig Deeper med Einar Kaupang i spissen vil spille en split-gig med Gripka, og ha release på sin nye 7″-single.

Lørdag 26/4 er det legendariske Folken i Stavanger som får besøk, og han har også funnet plass til en akustisk minikonsert på Platekompaniet i Stavanger klokken 15.00 denne dagen.

Søndag 27.4 OG mandag 28.4 spiller han og bandet på Mono i Oslo. Der spiller Torgeir Waldemar support. Billetter hos Tiger.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bbpK1P6RrKw[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelNick Lowe – Garage, 23.04.2014
Neste artikkelThe Rainmakers – Monster Movie
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here