Første video fra den nye Rainmakersplaten «25 On» er klar på YouTube. Og første låt ut er «Go Down Swinging».

Platen kommer ut 14. mars på Bat Records, og distribueres i Norge av Big Dipper. Og jeg kan love at plata følger opp denne låten, og svinger i god, velkjent Rainmakerstakt!

Husk at Rainmakers er klar for full Norgesturné, og oppdatert spilleliste finner du her. Du kan også lese Musikkbloggens intervju med Bob Walkehorst.

SHARE
Forrige artikkelLuke Dick – My Blood
Neste artikkelLucinda Williams – Blessed
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here