Video: The Rainmakers – Go Down Swinging

Første video fra den nye Rainmakersplaten «25 On» er klar på YouTube. Og første låt ut er «Go Down Swinging».

Platen kommer ut 14. mars på Bat Records, og distribueres i Norge av Big Dipper. Og jeg kan love at plata følger opp denne låten, og svinger i god, velkjent Rainmakerstakt!

Husk at Rainmakers er klar for full Norgesturné, og oppdatert spilleliste finner du her. Du kan også lese Musikkbloggens intervju med Bob Walkehorst.

SHARE
Forrige artikkelLuke Dick – My Blood
Neste artikkelLucinda Williams – Blessed
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here