I fjor høst spilte Bob Walkenhorst og Jeff Porter en rekke konserter her i Norge, og i kjølvannet av dette har tydeligvis inspirasjonen flommet over.

Og som vi meldte i fjor høst så kan Norge nå få gleden av et gjenforent The Rainmakers på en omfattende vårturné, samt en flett ny plate som går under navnet «25 ON». Og kilder kan røpe at vi nok kan forvente den beste Rainmakersplaten til nå… bare det er jo nok til at rockefoten begynner å sitre hos noen og enhver.

Her er uansett den foreløpige turnélisten:

24. mars: Oslo/Big Dipper – InStore opptreden på Big Dipper, klokken 18.00
24. mars: Hele landet/Herreavdelingen – Rainmakers spiller på Herreavdelingens platesjappe, NRK P1 – 22.05
25. mars:  Skien/Katakombene – Facebook
26. mars:  Fåvang/Kvitfjell Pub og Pizzeria – FacebookFacebook2
29. mars:  Oslo/Rockefeller – Billetter herFacebook
30. mars:  Drammen/Union Scene – Billetter herFacebook
31. mars:   Trondheim/Blæst – Billetter her – Facebook
01. april:   Orkanger/Orkdal MC-klubb – Facebook
02. april:  Bergen/Madam Felle – UTSOLGT! – Facebook
03. april:  Bergen/Madam Felle – EKSTRAKONSERT –  Billetter her – Facebook

SHARE
Forrige artikkelHercules – Rockwaves
Neste artikkelIntervju med Bob Walkenhorst
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here