Det er 25 år siden The Rainmakers ga ut sin første plate og ble gigantiske stjerner her i Norge. I den anledning gjenforenes omsider bandet, og drar ut på Norgesturné på vårparten, med et påfølgende Norgesbesøk til sommerens festivaler. De vil dessuten gi ut en ny plate, og Bob Walkenhorst vurderer å legge opp konsertene slik at de først fyrer gjennom hele den første plata fra start til slutt, før de spiller sine greatest hits. Det kan bli lange, svette konserter med andre ord.

Turnéen skal hete “25 On” og er planlagt i månedsskiftet mars/april. Ingen spillesteder eller datoer er foreløpig bekreftet, det hele er fortsatt på planleggingsstadiet. De vil også gjøre en bunke jobber i midtvesten i USA.

Bobs gode venn Jeff Porter, som var med ham som gitarist under vårens Norgesturné er med som ny gitarist. Han erstatter originalmedlem Steve Phillips, som ikke blir med i denne runden av The Rainmakers. Men Rich Ruth er tilbake, etter å ha sluttet i bandet i 1995 og blitt erstattet av Michael Bliss.

Musikkbloggen Hør nå… hør nå! kommer tilbake med mer så snart datoer begynner å tikke inn. Inntil videre kan du lese Musikkbloggens anmeldelse av konserten med Walkenhorst & Porter fra Madam Felle i vår, og se videoene fra samme konsert.

Forrige artikkelDvergeuken 2010: Lydklipp fra gamle Dvergekonserter
Neste artikkelDvergeuken 2010 – Ved Siden Av Kjøkkenbordet.
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here