DoD Sessions: Israel Nash

Forrige uke spilte Israel Nash i Odda, Bergen, Stavanger og Oslo – til overstrømmende kritikker hvor han enn spilte. Vi var så heldige å få ta med oss et kamera backstage på Garage, hvor vi fikk filme Israel Nash spille to låter på sin akustiske Gibson.

Låtene han valgte ut var «He’s In The Woods Again» – B-siden på hans nye 7″ Rain Plans, en låt han etter eget utsagn ikke hadde spilt live på en evighet, og den monumentale «Mansions» fra platen Rain Plans.

 

SHARE
Forrige artikkelPatrick Sweany på Buckleys Roots & Blues Joint
Neste artikkelUncle Tupelo – 20 år siden siste kveld med gjengen
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here