Patrick Sweany på Buckleys Roots & Blues Joint

Onsdag 23 april befant jeg meg på Buckley’s i Oslo med ymse video-kameraer og lydopptaksutstyr. Ikke at jeg visste stort om denne Patrick Sweany fyren som skulle spille, men man stiller jo opp når bookingansvarlig spør om jeg gidder filme og man ikke har andre planer for kvelden. Jeg hadde såvidt fått sjekket ut et par låter på nett og hørt at det var såpass brukbare saker at kvelden ikke ville bli så aller verst.

Det norske bandet Halden Electric som for anledningen telte to mann, leverte tjuefem fine oppvarmings-minutter før Patrick Sweany stod klar for å levere rocka blues.

Med seg på scenen hadde han tre karer som sørget for bunnsolid backing – Zach Setchfield på gitar, bassist Jason Harris og en lettere spastisk Dillon Napier på trommer. Sweaney selv viste seg som en skikkelig guitarslinger og en utmerket blues-shouter. Med fullt band var det groove, gitargilde og skikkelig trøkk før Sweany sendte gutta av scenen og vartet opp med en solo fremføring av “Deep Water” fra siste skiva “Close to the Floor” – en av kveldens virkelige højdare selv om den var av det mer dempede slaget.

Bandet ble så kalt opp på scenen igjen for en nesten 10 minutter lang fantastisk versjon av “After Awhile” fra albumet “Every Hour is a Dollar Gone”. Etter den maktdemonstrasjonen gjenstod kun ett ekstranummer før konserten var over, og Patrick Sweany var iallefall én fan rikere.

“After Awhile” i undertegnedes 3 kamera edit:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ljma8vnqSSg[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelOld97s – Most Messed Up
Neste artikkelDoD Sessions: Israel Nash
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here