Fredagsvideo: Gill Landry – Denver Girls

Gill Landrys nye album Love Rides A Dark Horse er en stor favoritt her i redaksjonen, og er i mine ører ett av årets aller beste album. Låten “Denver Girls” er på mange måter den som gir klarhet i situasjonen som plagen beskriver, og dens beskrivende natur samler alle trådene og oppsummerer egentlig platen.

Den har heldigvis Gill valgt ut som sin ferskeste video, og vi håper denne vil falle i smak!

De mørke bildene, de underlige danserne og transene, Gills spøkelseslignende skikkelse som flyter over den endeløse highwayen… denne videoen er en nytelse!

Klikk på play-knappen i toppen av artikkelen og kos deg!

Forrige artikkelFredagsvideo: Hannah Aldridge – Burning Down Birmingham
Neste artikkelLevi Henriksen – En av våre beste menn
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here