Fredagsvideo: Hannah Aldridge – Burning Down Birmingham

I går slapp Hannah Aldridge en flett ny musikkvideo. Hun har plukket ut låten “Burning Down Birmingham” fra den utsøkte platen Gold Rush der Jason Isbells gitarist Sadler Vaden tar seg av gitararbeidet.

Hannah Aldridge er fortsatt ute på Europaturné, og denne uken svinger hun innom Norge igjen på veien fra Tyskland, Nederland og Frankrike – til en skikkelig rundt i England i neste uke.

Hannah gjør tre eksklusive solokonserter denne helgen:

Fredag 20/10: Beitostølen.
Lørdag 21/10: Sandane.
Søndag 22/10: Kongsvinger.

Ikke gå glipp av disse konsertene! 

 

Forrige artikkelGregg Allman – Southern Blood
Neste artikkelFredagsvideo: Gill Landry – Denver Girls
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here