Fredagsvideo: The Rainmakers – Johnny Reb

Som kjent så er vi midt i oppsummeringen av vinterens vakreste eventyr, The Rainmakers vinterturné.

Alle konsertene ble filmet (av entusiastiske amatører), og lydopptakene ble selvsagt tatt godt vare på.

Her er verdenspremiere på den første redigerte videoen fra årets turné, og hva annet kan vi i dag by på enn turnéens stadige høydepunkt; “Johnny Reb”…

Film og lyd er fra Rockefeller, 26. januar 2012.

Forrige artikkelThe Rainmakers, Rockheim – 03.02.2012
Neste artikkelThe Rainmakers – Orkdal, 03.02.2012
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here