The Rainmakers skulle spille på Orkdal MC Klubb fredag 3. februar, men på veien ble bandet invitert til å spille et par låter på NRK P1s «Endelig Fredag». og man sier ikke nei når Statskanalen spør! Dermed ble det en utsatt avreise til Orkdal, og oppmøte på Rockheim.

Konsertlokalet på Rockheim er intet mindre enn fantastisk. Lyden er helt suveren, og både teknikere og lysfolk vet virkelig hva de driver med. For ikke å glemme de som har bygget rommet, og besørget lyddempingen.

The Rainmakers hadde en strålende dag, og fikk med seg en kjapp omvisning før de spilte «Given Time» og «Johnny Reb».

Hør «Given Time» fra Rockheim: 

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

(For lydnerdene der ute, så sier dette opptaket litt om lyden i lokalet. «Given Time» er teipet med en Edirol R-09HR med eksterne mikker; to Church CA-11 mygger – uten pre-amp, og en Zoom H1 med interne mikker. Begge opptakere rett ved miksepulten. Kjapp sync i Audacity, uten noen videre redigering)

 

SHARE
Forrige artikkelThe Rainmakers – Blæst, 02.02.2012
Neste artikkelFredagsvideo: The Rainmakers – Johnny Reb
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here