Våre gode venner fra The Rainmakers har gått gradene med beinharde vinterturnéer i Norge siden comebacket, og har nå rykket opp en liga og får lov å turnére om sommeren.  Dette feires selvsagt med en liten festivalrunde, og her kan du finne aktuelle datoer.

22. juni – Vassbakken Kro og Camping, Skjolden: The Rainmakers live – Facebook
23. juni – Brekstad Kulturfestival, Ørlandet: The Rainmakers live. Support J. Walkers – Mer info.
24. juni – Brekstad Kulturfestival, Ørlandet:  Bob Walkenhorst solo/kunstutstilling  – Mer info – Facebook – Facebook2
25. juni – Brekstad Kulturfestival, Ørlandet:  Bob Walkenhorst – Singer/Songwriter Workshop – Mer info – Facebookevent.
26. juni – Josefine Vertshus, Oslo: The Rainmakers live. KUN 150 billetter – Facebookevent.
28. juni – Stenbjørnrød Gård, Horten:  The Rainmakers live – Facebookevent.
29. juni – Iris Scene, Odda: The Rainmakers live – mer info.
30.juni – SommarFlora, Florø: The Rainmakers live – Mer info og billetter.

Ta del i Sommerens Vakreste Eventyr, og få med deg dette fyrverkeriet live.

Her har du et par videoer fra vinterens turné:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkel…mens vi venter på Robert Smith-Hald og «Thou Mayest»
Neste artikkelRobert Smith-Hald – Thou Mayest
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here