Lørdagsvideo: The Rainmakers – Given Time

Neste måned er det 2 år siden undertegnede dro ut på tur med The Rainmakers på deres comebackturné i Norge. Det er også like lenge siden jeg møtte medforfatter her på bloggen, Eddie Christiansen, for første gang. Siden den gang har vi filmet et 20-talls konserter rundt omkring i Norge, og produsert en hel haug med videoer fra de tre turnéene siden mars 2011.

Eddie har også filmet to av de andre offisielle Rainmakersvideoene; «Like Dogs» og «Turpentine». Og nå har han tatt for seg den enorme oppgaven det er å sette sammen videoklipp fra totalt 12 forskjellige konserter til EN video. Eddie har rett og slett laget musikkvideo til «Given Time», fra The Rainmakers comebackplate «25 ON».

The Rainmakers spiller jevnt og trutt hjemme i Kansas City og området rundt. Vokalist Bob Walkenhorst har også begynt å gjøre en del huskonserter, og det jobbes med nye låter og ny plate i forkant av den planlagte «The Rainmakers, family & friends tour 2014».

Denne posten dedikerer vi enkelt og greit til Stian Omland! Takk for turene så langt!

Her er ukens lørdagsvideo, ha en fortreffelig dag!

SHARE
Forrige artikkelTodd May – Rickenbacker Girls
Neste artikkelSeven Doors Hotel åpner snart dørene igjen!
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here