Rainmakers - Møkkamannvideo

The Rainmakers er snart klar for norske veier og konsertscener, det er bare noen uker igjen til regnværet fra Kansas City finner sin rettmessige plass på norske sommerveier. Med seg på tur har de den nye platen Cover Band, som Eddie anmeldte forrige uke. Neste uke blir det Rainmakers give-away her på bloggen, da gir vi bort konsertbilletter til den kommende turnéen og signerte Monstermovie-plater (av det sjeldene USA-opplaget), samt signerte Walkenhorst & Porter plater. Så følg med!

Det er uansett fredag, og når man snakker om Eddie – så har han laget musikkvideo til en av låtene fra Cover Band, nemlig Dum Dum Boys’ «Møkkamann». Oversatt til engelsk av Stian Omland og tilpasset bandet av Bob Walkenhorst. Dum Dum Boys har alltid vært ett av bassist Rich Ruths favorittband, og valget var enkelt når han skulle plukke ut sine låter til Cover Band.

Videoen er filmet under innspilling i Pat Tomeks kjeller av den vidunderlige Whitney Thouvenelle – og skrudd sammen under mye fortvilelse av vår egen Eddie Christiansen. Det er vel dessuten ganske klart at enhver musikkvideo med respekt for seg selv må ha klatrestativer til katter for å bli skikkelig bra.

Så – gå inn i helgen med MØKKAMANN!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9VOBtAPLHE4[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelSpilleliste – Mai 2015
Neste artikkelThe Rainmakers konkurranse: Vinn plater og konsertbilletter!
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here