DoD Sessions: Stephen Simmons

Stephen Simmons er jevnlig gjest hos DoD Live, men vi har aldri klart å få laget en egen DoD Sessions med vår gode venn fra Nashville. Når årets tur til Americanafest ble planlagt, ble det tidlig besluttet at NÅ skulle DoD Sessions besøke Stephen Simmons på hjemmebane – og forsøke å få til en liten sak med ham og fast gitarist Dave Coleman.

Så en varm Nashvilleformiddag var vi samlet i Howard’s Apartement Studios, der Stephen Simmons hadde invitert med seg Dave Coleman og fast bassist Duane “Chop” Blevins.

Den nye platen A World Without fikk god mottagelse her på bloggen, og Stephen valgte ut låtene “Every Time” og “A World Without” som sine bidrag til DoD Sessions.

Neste måned kommer han tilbake til Norge for å presentere den nye platen, og DoD Live får besøk både i Ringebu og Bergen.

8/11 – Ringebu, Kaupanger. Facebookevent.

10/11 – Bergen – Huskonsert. (ta kontakt med live@musikkbloggen.no for billetter)

12/11 – Karmøy, Himslight.

13/11 – Oslo, Bonanza.

Forrige artikkelChristine Sandtorv – Stjerneteller – Klokvarm
Neste artikkelThe Coal Men – Pushed To The Side
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here