Trond Svendsen har brukt høsten godt, og i Memphis Bound Studio i Hamar har han spilt inn låtene som neste år skal bli en etterlengtet LP.

Nå er første single klar, og den har fått tittelen «Love Like This». En låt vi tidligere har hørt bandet gjøre på Innlandsscenen. I mine ører en perfekt single, som sitter i øret som en skreddersydd musikalsk ørepropp.

Finnes på iTunes, Spotify og Amazon.

SHARE
Forrige artikkelSingle, video og julekonsert fra Country Heroes
Neste artikkelTrond Svendsen & Tuxedo og sjefens saksofonist…
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here