JP Harris & Chance McCoy i Norge

Denne uken kan du treffe vår gode venn og Gumbo-kokk JP Harris på turné i Norge. Han har tatt seg fri fra både koking og snekring, og gjør det han gjør aller best – nemlig spille musikk som går rett i hjertet.

Med seg har han ingen ringere enn Chance McCoy fra Old Crow Medicine Show. Det er vel strengt tatt så enkelt som obligatorisk oppmøte. 

Fredag 3. mars spiller de på Buckleys i Oslo. Support er ingen ringere enn Country Heroes.

Lørdag 4. mars spiller de på Moskus i Trondheim (FÅ billetter igjen!!). 

Forrige artikkelTravis Linville – Up Ahead
Neste artikkelJo Nesbø henter The Rainmakers til Norge
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here