Vår gode venn Asbjørn Ribe er ute på en av de stiligste turnéene vi har sett på en stund her hjemme. På 3 dager skal han spille 22 konserter i Akershus’ 22 kommuner. Dag#1 er unnagjort, og inneholdt konserter på Råholt Bad, Polet på Lillestrøm, Gjerdrum bibliotek og mere til.

I morgen kommer ny turnéliste på Asbjørn Ribes Facebookside. Følg turnéen der og på Instagram. Og møt opp om du kan… Det blir ikke mer moro enn du lager selv. Asbjørn Ribe på En glad mann-turné, der altså.

RibeinstagramEP

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=itgJ9Q4ZBjk[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelWoody Pines – Woody Pines
Neste artikkelFem Fæle Fyrer/Shoot Glenda – Alle Pikers Drøm
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here