DoD Sessions: Sadler Vaden

Sist uke hadde vi besøk av Sadler Vaden i Dust of Daylight Sessions, som hadde noen timer fri før han skulle på scenen sammen med The 400 Unit på Bergenfest.

Sadler slapp sin selvtitulerte debutplate i 2016, til stor begeistring fra redaktør Eiesland og et samlet DoD-korps. 

Tidligere i vår slapp han singelen «Monster», og dagen etter vår innspilling slapp han singlene «Still Kids» og «Anywhere But Here»

Noen dager før den planlagte innspillingen mistet vi tilgangen til lokalene vi hadde planlagt å bruke, og været i Bergen tillot ikke akkurat uteopptak. Med god hjelp fra vår gode venn Dag, så fikk vi tilgang til Bergen Kjøtt – der Stig Anderson tok imot oss med åpne armer, varm kaffe og stor gjestfrihet. Lokalene var som skapt for Dust of Daylight Sessions – og Sadler ble inspirert til å dele tre ferske låter med oss.

Vi får høre de to nye singlene «Still Kids» og «Anywhere But Here», og helt til slutt får vi en verdenspremiere på en låt han hverken har spilt inn eller spilt for noen andre. Sammen med sin gode venn Aaron Lee Tasjan skrev han låten «Peace and Harmony» – og den deler han med våre lesere. 

Sadler fortalte at han for tiden fokuserer på å slippe egen musikk som singler, da han har lite fri fra the 400 Unit, og singlene gir ham en mulighet til å bruke tiden på gi enkeltlåtene akkurat det lydbildet de fortjener – uten å måtte tenke på at de skal passe inn i en helhet på et album, både tematisk og lydmessig. 

Besøk Sadler på nett, og følg ham på Facebook for full oversikt over kommende singler. 

SHARE
Forrige artikkelRyan Adams etablerer Pax-Am Archive Series
Neste artikkelErik Lukashaugen – Vi eier skogene
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here