Dust of Daylight Sessions: Ila Auto fra Den Forvitnelege Countryfestivalen 2021

Vi fikk oss noen nye livefavoritter under fjorårets Forvitnelege Countryfestival på Voss. Ila Auto har vært et band jeg kun har hatt et plate-forhold til, men du store allverden som det rykka til i en gammal kropp da vi fikk besøk av bandet i stua. Konserten senere samme kveld etablerte effektivt bandet som en nye livefavoritt for alle i salen.

Ila Auto var så greie at de lot oss filme tre låter i stua, og spilte følgende låter:
1: «Irene»
2: «Liker ikke Køntri»
3: «Grønland»

Følg Ila Auto på Facebook, sjekk ut nettsiden, stalk dem på Spotify – kjøp alle platene og for alt som er dyrt og hellig – SE DEM LIVE! HVER GANG du har anledning!

SHARE
Forrige artikkelJeffrey’s Reverie – Dust of Daylight Sessions fra Den Forvitnelege Countryfestivalen 2021
Neste artikkelJohbru – Kongen av ingenting
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here