Dust of Daylight Sessions: Twang Gang fra den Forvitnelege Countryfestivalen 2021

Den Forvitnelege Countryfestivalen finner sted på Voss hver høst, og i år skjer det 2-4 september, med artister som Silver Lining og Johan Berggren. Og mange fler artister blir bekreftet i de nærmeste ukene.

I fjor filmet vi et knippe videosessions med artister som spilte på festivalen – og har allerede sluppet videoer med Jeffrey’s Reverie og Ila Auto.

Vi er omsider klare med siste bolk derfra, og vil slippe disse i dagene fremover. Dagens video er en gnistrende heftig session med våre Rockabillyfavoritter Twang Gang.

Låtene dere får høre:

1: «Good Rockin’ Tonight»
2: «Armodsmann»
3: «Jenny»

Følg Twang Gang på Facebook. Og sjekk dem ut på Spotify. Og for alt i verden – se dem live når sjansen byr seg! Bedre stemning skal du lete lenge etter…

SHARE
Forrige artikkelNorsk Amerciana Forum presenterer Fjordingprisen
Neste artikkelDust of Daylight Sessions: Matias Hilmar Iversen
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here