Januardag nummer 8 er her og det er atter en gang tid for å feire Kong Elvis som ville vært 86 rockende år i dag! Istedetfor en lang bursdagstale sier jeg bare THANKYOUVERYMUCH for musikken og lar Elvis Himselvis stå for bursdagsunderholdningen!

 

Forrige artikkelHeltene som forlot oss i 2020
Neste artikkelSteve Earle & The Dukes – J.T.
Eddie Christiansen
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here