Det er Elvis Presleys bursdag idag. Han ble født for 76 år siden, den 8. januar i 1935 – i Tupelo, Mississippi.

Og fra å være en fattig gutt i Tupelo, gikk han til å bli den største artist, stemme og entertainer verden noen gang hadde sett – og noen gang vil se.

Musikkbloggen feirer som alltid bursdagen med kake og Elvisfilmer. Og her på bloggen blir det noen videoer utover dagen. Først ute; «Always On My Mind».


SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Justin Townes Earle – Harlem River Blues
Neste artikkelElvis Presley – Suspicious Minds
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here