Jeg har sittet på denne informasjonen en liten stund, da våre svenske venner i Rootsy har jobbet med dette en stund, og jeg har verket etter å dele jubelen med flere. Men nå er det altså offisielt at Otis Gibbs er på vei tilbake til Bergen for å gjøre en ny konsert på Garage den 5. oktober – og dermed kan jubelen slippe løs…

Denne gangen er Otis heldigvis booket i kjelleren, etter at showet under Bergenfest måtte flyttes i siste liten og dermed havnet i baren på Garage.

Dette medførte jo en del hurlumhei, noe Hr. Gibbs likevel taklet på utmerket vis.

Konserten med Gibbs under Bergenfest er foreløpig årshøydepunkt for min del, og jeg håper virkelig publikum i byen vet å verdsette denne fantastiske artisten når han nå gjester oss på nytt.

Billetter kjøper du allerede nå på Billettservice, og det er ikke ofte du kan gå på en konsert av dette kaliberet for 150 spenn lengre!

Se Otis Gibbs fra Garage under årets Bergenfest:

«Kansas City»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

«Ballad Of The Highway»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelNy plate fra Tom Waits
Neste artikkelGillian Welch til Oslo
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here