Fredagsvideo: The Rainmakers – Missouri Girl

Det er fredag. Det er helg. Det er snart en uke siden The Rainmakers forlot Norge etter en fantastisk turné.

Vi markerer alt sammen med den beste låten fra den nye plata “25 ON”, filmet live i Orkdal MC klubb den 1. april.

Rich Ruth viser frem tatoveringen han tok i Trondheim tidligere samme dag, og vi får høre og se “Missouri Girl”.

Enjoy! Og god helg!

Forrige artikkelNy single fra Egil Olsen
Neste artikkelLars Winnerbäck – høstturné 2011
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here