Egil Olsen er en snodig liten kar fra Ørsta. Egil «Drillo» Olsen er en snodig liten kar fra Fredrikstad.

Men der stopper også (så vidt jeg vet) all likhet. For Egil Olsen (fra Ørsta) liker musikk. Egil Olsen fra Fredrikstad liker ikke musikk. Nå kan selvsagt Egil Olsen fra Ørsta være et taktisk geni i fotballgarderoben, men foreløpig har han i hvertfall valgt å fokusere på musikken. Og heldigvis for det!

Egil Olsen er snart klar med sin tredje plate, etter at han tidligere har gitt ut «I Am A Singer/Songwriter» og den suverene «Nothing Like The Love I Have For You».

Platen skal hete «Keep Movin – Keep Dreamin», og skal vi dømme etter singelen så blir dette nok en innertier fra Ørstas skjulte skatt. Jeg får lyst til å sammenligne dette med den første plata til Teitur, og i min bok så er det et kompliment så det holder!

Vi gleder oss allerede til 10. juni!

Og siden det straks er fredag, så passer det godt at han selv har laget video til den nye låten, akkurat som han gjorde til alle låtene på forrige plate.

Kos deg med den herlige «She and Him (and I)»

Besøk Egil Olsen, og kjøp de forrige platene hos Big Dipper


SHARE
Forrige artikkelThe Rainmakers – Bergen, 03.04.2011
Neste artikkelFredagsvideo: The Rainmakers – Missouri Girl
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here