Bloggfavoritt Vintage Trouble er klare for Bergen Calling, etter at de har blitt plukket opp som oppvarmere for Lenny Kravitz på hans Europaturné. Bandet har forlengst tatt England med storm, og jobber nå med å erobre hjemlandet USA, før de legger ut på en omfattende runde i Europa til våren.

16. juni spiller de på Plenen på Bergenhus Festning, og vil for en stakket stund forvandle byens utescene til et svett klubblokale med bransjens feteste soul og rythm’n’blues.

Platen «Bomb Shelter Sessions» er omsider tilbake i normalt salg, ble anmeldt her på bloggen i fjor – og kan vel egentlig ikke anbefales NOK.

Billetter får du på Billettservice, og på kjøpet får du altså en konsert med Vintage Trouble, Maya Vik og selvsagt Lenny Kravitz.

Fortsatt i tvil? Ta en titt på disse videoene…

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkel…mens vi venter på Neil Young & Crazy Horse – Americana
Neste artikkel…mens vi venter på Lisa Marie Presley – Storm and Grace
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here