Fredagsvideo: Vintage Trouble – Nancy Lee

Det tøffeste, stiligste og absolutt kuleste bandet på veien idag heter fortsatt Vintage Trouble. De er et band det er umulig å få nok av, og nå er platen “Bomb Shelter Sessions” endelig i butikkene. Eller… den VAR i butikkene. Platen er stort sett utsolgt overalt, og vinylen er ikke å oppdrive. Dumt for de som kommer seint til festen, greit for oss som benytter oss av forhåndsbestillinger.

Jeg har likevel sporet den opp på Play.com, der du kan kjøpe deluxutgaven for latterlige 9£ (frakt til Norge inkludert)

Inntil du får platen i posten, kos deg med “Nancy Lee” – filmet med jentetelefonen iPhone4.

God fredag!

Forrige artikkelRyan Adams planlegger ny turné
Neste artikkelFrem Fra Glemselen: Henning Kvitnes – The Young Lords / Saturday Cowboys
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here