Ikke overraskende så planlegger Ryan Adams ny turné i kjølvannet av den nye platen.

Oktober markerer starten på et nytt kapittel i Adams turnéliv, og han tar først en rundtur på vestkysten – før han i følge seg selv på Twitter planlegger en retur til England i løpet av høsten.

Jason Isbell vil spille support på de fleste av vestkystkonsertene. Så får vi bare håpe at Isbell overtaler Adams til å få produsere den neste plata hans slik han gjorde med American Aquarium…

Deretter er det, atter en gang i følge ham selv, «far away countries» som skal få besøk av The DRA. Dette skjer i løpet av høsten, vinteren og på nyåret.

Etter den utsolgte konserten i Folketeateret i Oslo så vet jeg det er flere konsertarrangører som sikler etter å sikre seg en ny konsert med Ryan Adams, så muligheten for et besøk i Norge er forholdsvis stort.

En smakebit fra Oslokonserten? Ja takk.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelElvis Presley 8. januar 1935 – 16. august 1977
Neste artikkelFredagsvideo: Vintage Trouble – Nancy Lee
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here