Jeg lover at jeg snart skal holde kjeft om den nye plata til Ryan Adams, som i går ble utnevnt til en steikandes god plate her på bloggen.

Platen er på gaten i slutten av uken, men SnilleRyan har lagt den ut på en egen nettside i natt, og for å være ekstra grei så har han slengt med fire bonustracks til oss.

Så ta en tur til www.ashesandfire.com for å høre «Come Home» og «Rocks» i alternative versjoner, en versjon av «Wasted Years» (Iron Maiden) og «Down In A Hole» (Alice In Chains) – som høres ut som den samme versjonen som er på EPen «Everybody Knows» – og altså med The Cardinals.

SHARE
Forrige artikkelRyan Adams – Ashes & Fire
Neste artikkelBergenfest is gone, long live Bergenfest?
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here