Vår gamle venn Bent Ivar Depui Tversland som står bak konseptet Depui, er klar med ny single i kjølvannet av det meget kritikerroste albumet «Manhood«.

Singelen heter «Queen Of Mercy» og handler i følge Tversland om damene man gang på gang dummer seg ut overfor. Låten er en glitrende liten duett, der den hittil temmelig ukjente vokalisten Katrin Frøder fra Bergen utgjør den kvinnelige delen. For Bergensere er det ingen overraskelse at hun har gått musikklinjen på Langhaugen, som stadig inspirerer talenter til å nå nye høyder.

De to møttes på By:larm i 2011, og fornyet bekjentskapet på låtskriverseminar Trondheim Calling i sommer. Samarbeidet var så bra at det kjapt ble en single. Frøder har et liten snev av både Anneli Drecker og en smule Ane Brun i stemmen, og de to stemmene utfyller hverandre aldeles perfekt på denne låten, som vitner om at Depui er alt annet enn en døgnflue som var heldig å treffe blink med debutalbumet. Jeg tror nok vi kommer til å høre mye mer kvalitetsmusikk fra den kanten i årene som kommer.

Singelen finner du på iTunes, Wimp eller Spotify

SHARE
Forrige artikkelJohn Hiatt – Mystic Pinball
Neste artikkelChristine Sandtorv – Gullamanter
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here