Video: Depui – When She Comes

Vår gode venn Bent Ivar Depui Tversland er ikke en mann som ligger på latsiden, og produserer stadig ny musikk som ventes samlet på et album om ikke alt for lang tid. Men før det skjer så gir han oss nå en video av låten “When She Comes” fra hans glitrende album Manhood som vi skrev om på bloggen i august i 2012.

Her er den blodferske “When She Comes” med Depui.

Forrige artikkelBergenfest 2013, våre anbefalinger…
Neste artikkelJohn Moreland – In The Throes
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here