fbpx

Video: Depui – Growing Wild

Depui-GrowingWild

En av de artistene som har utviklet seg mest her i Norge siden jeg startet å skrive musikkblogg er Depui. En mann som tør å utfordre seg selv og sin musikk, og gjør en utrettelig innsats for egen og andres karriere.

Nå er han aktuell med ny single, og flett ny musikkvideo. Kul video, og låten er kanskje litt mer elektronisk enn vi er vant med her på Dust of Daylight, men siden det er halvnakne damer OG mannfolk med i videoen (altså noe for enhver smak), så lar vi det heller gå for denne gangen…

Videoen har fått mye oppmerksomhet i forkant pga. Norges Miss Universe-representant Mari Ekløf  som trakk seg pga. nakenscenene.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qpruh6JLDl4[/youtube]

Singelen finner du på iTunes, Wimp og Spotify

Siste artikler

Lest dette?