Depui-GrowingWild

En av de artistene som har utviklet seg mest her i Norge siden jeg startet å skrive musikkblogg er Depui. En mann som tør å utfordre seg selv og sin musikk, og gjør en utrettelig innsats for egen og andres karriere.

Nå er han aktuell med ny single, og flett ny musikkvideo. Kul video, og låten er kanskje litt mer elektronisk enn vi er vant med her på Dust of Daylight, men siden det er halvnakne damer OG mannfolk med i videoen (altså noe for enhver smak), så lar vi det heller gå for denne gangen…

Videoen har fått mye oppmerksomhet i forkant pga. Norges Miss Universe-representant Mari Ekløf  som trakk seg pga. nakenscenene.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qpruh6JLDl4[/youtube]

Singelen finner du på iTunes, Wimp og Spotify

SHARE
Forrige artikkelJimmer – The Would-Be Plans
Neste artikkelThe Monthly Iceberg: Throw ‘Em Out
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here