DoD Sessions: Depui

For noen dager siden hadde Dust of Daylight Sessions besøk av vår venn Bent Ivar Tversland fra Depui, som satte seg ned med lånt gitar og spilte inn tre låter til våre lesere. Låtene er plukket fra Depuis allerede omfattende låtskuffe (sjekk Depui på Spotify), og låten «Redneck City ID» er foreløpig uutgitt, og ventes på en kommende EP.

Låtene:

Reach For The Stars
King
Redneck City ID

Besøk Depui på Facebook.

SHARE
Forrige artikkelBlackberry Smoke – Holding all the Roses
Neste artikkelBettye Lavette – Worthy
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here