Video: Old 97’s – Please Hold On While The Train Is Moving

Det er lørdag, og for å feire at Old 97’s har satt releasedato for sin nye plate «Grand Theater vol.2», så spiller vi den ferskeste videoen fra «Grand Theater vol. 1»

«Grand Theater vol.2» kommer forøvrig ut 5. juli, forhåndssalget er forlengst i gang, jeg har hørt den nye platen og kan garantere at resultatet er glitrende…

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: The Pretenders – Boots Of Chinese Plastic
Neste artikkelShooter Jennings – 4th Of July
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here