Fredagsvideo: The Pretenders – Boots Of Chinese Plastic

 

Det blir rett og slett ikke tøffere enn Chrissie Hynde. Konserten med The Pretenders i Bergen i 2009 var årets beste konsert for min del, i STERK konkurranse med en rekke andre kanoner.

Og det er ikke mange band som råkkere mer enn The Pretenders, og er ikke dette den tøffeste låten med Pedalsteel noen sinne så vet ikke jeg…

“Boots Of Chinese Plastic” fra platen “Break Up The Concrete”

 

Forrige artikkelBob Dylan – Koengen, Bergen – 29.06.2011
Neste artikkelVideo: Old 97’s – Please Hold On While The Train Is Moving
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here