Rockens hotteste førstedame, Chrissie Hynde, fyller 60 år idag.

En av de beste konsertene jeg har sett i mitt liv var The Pretenders live på Ole Bull Scene i Bergen. Den dama leverer som få andre i bransjen, og har gitt oss noen av de beste låtene fra hele rockhistorien.

For å feire så leverer vi en av de aller aller beste, nemlig «Brass In Pocket» fra 1979:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelHva med enda smakebit fra Ryan Adams «Ashes & Fire» ??
Neste artikkelSingle fra Poor Edward: Look To The Sky
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here