Old_97s-most-messed-up

Old 97’s har som vi nevnte for litt siden vært i studio. Resultatet er Most Messed Up. Gjester på albumet er Tommy Stinson fra The Replacements, og mangeårig Rhett Miller kollaboratør og fast Neko Case pedal-steelist Jon Rauhaus. Og nå kan du høre singelen fra platen akkurat her…

Most Messed Up slippes 29. april, og skal etter sigende være Old 97’s i temmelig rufsete humør, slik vi kjente dem fra de første 2-3 platene.

Singelen de har valgt ut heter «Longer Than You’ve Been Alive», og er forhåpentligvis et godt eksempel på hvordan ting vil låte. Det skrangler og rufser i starten, og så fyrer de på alle sylindere så det virkelig holder…

Og linjen «We’ve been doing this longer than you’ve been alive / Propelled by some mysterious drive» sier vel egentlig alt om hva vi kan forvente fra Most Messed Up.

 

SHARE
Forrige artikkelPodcast: Dust of Daylight Podcast #3 – februar 2014
Neste artikkelOlav Larsen & The Alabama Rodeo Stars er i studio igjen
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here