Omsider er datoene bekreftet, og Lars Winnerbäcks turné svinger heldigvis innom Norge.

Etter å ha dratt Sverige rundt med sin egen festival i fjor sommer, så bryter Winnerbäck med sin egen tradisjon med en årlig sommerturné.

Han har også gjennomført en del hemmelige spillejobber for inviterte fans på små klubber rundt om i Sverige, og tar med seg den opplevelsen videre ved å velge stort sett små lokaler på turnéen til høsten.

Norge står heldigvis på listen over spillesteder, og 27. september står han på scenen på Ole Bull teater i Bergen, og dagen etter er han på Sentrum Scene i Oslo.

Billettene legges ut torsdag morgen klokken 10.00.

Og de finner du her.

 

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: The Rainmakers – Missouri Girl
Neste artikkelPaul Simon – So Beautiful Or So What
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here